fbpx

Tania Mendillo

 • Glamour
 • Boudoir
 • Lifestyle
 • Business

Domov > Paketi > Paket BOUDOIR

Play Video

Paket ALL INCLUSIVE – BOUDOIR

Spodaj navedeni paketi se lahko tudi kombinirajo v različnih zvrsteh; BOUDOIR + GLAMOUR ali kombinacija po vaši želji  

Paketi vključujejo:

 • profesionalni makeup za fotografiranje
 • oblikovanje las za fotografiranje
 • stiliranje, pomoč pri izboru oblačil (ženskam je na voljo tudi moj fundus oblačil, oblačila so v velikostih od 36 do 40)
 • fotografiranje v STUDIU in v sodobnem AMBIENTU velikega meščanskega stanovanja  (moj atelje, ki se nahaja v Kranju) ali na vaši lokaciji ali tretji predhodno izbrani lokaciji po vaši želji

Izbirate lahko med:

 • 10  barvno obdelanih in retuširanih fotografij   (3X preobleka, 4 seti) ali
 • 12  barvno obdelanih in retuširanih fotografij   (4X preobleka, 4 seti) ali
 • 15  barvno obdelanih in retuširanih fotografij   (4X preobleka, 5 setov) ali
 •  15  barvno obdelanih in retuširanih fotografij + foto produkt ( kolaž 3 ali 4 fotografij v okvirju) (4X preobleka, 5 setov)

Pri kombinacijskih paketih sami izbirate koliko katerih fotografij bi želeli.

Plačilo je možno v 2 ali 3 obrokih.

SET FOTOGRAFIRANJA pomeni menjavo ozadja ali okolja, menjavo stylinga in videza ter  menjavo različnih poz z namenom  pridobitve čim več raznolikih fotografij.

 

Vodenje pri poziranju

Profesionalni make-up

barvno obdelane in retuširane fotografije

OPIS in PODROBNOSTI PAKETA

Boudoir fotografiranje je namenjeno ženskam, ki želijo imeti nekaj senzualnih podob sebe v nekem intimnem trenutku. Fotografije vas prikažejo na čuten ženstven način običajno v perilu ali pa celo gole. Takšne fotografije si običajno ženske želijo, da ovekovečijo svojo ženstveno senzualno plat in mnogokrat je to izvrstno darilo ob obletnicah za vaše partnerje. Koliko golote bo na fotografijah odločate same, drage dame, lahko so to le gole rame ali pa popolni akt. Jaz sem tista, ki vas vodim v primerne poze, da poudarimo tisti del vašega telesa, ki je vam najbolj ljub.

Brez skrbi, vaše telo bom prikazala le v najboljši luči, torej ne obremenjujte se s tem da so leta in rojstvo otrok pustili sled na vašem telesu, ker vas lahko vodim v poze, ki tega ne bodo poudarjale….

Pri Boudoir fotografijah je zelo pomembna primerna retuša kože, tako da tudi madeži na koži, krčne žile ali kaj podobnega ne predstavljajo razloga da si ne privoščite tega zelo ženstvenega in senzualnega doživetja, ki vam pokaže tudi to koliko ste v stiku s svojim telesom .

Pri vsakem fotografiranju poskrbim za vaše lase in vaš makeup skupaj pa izbereva tudi perilo oz. stylinge. Včasih je to lahko prevelika obleka, ki pade z ramen in razkrije hrbet in prsi ….V mojem ateljeju imam nabor rekvizitov in tudi fundus oblačil, katere so namenjene mojemu ustvarjanju lepih podob žensk…..

POGOSTA VPRAŠANJA (FAQs)

Fotografiranje največkrat poteka v mojem ateljeju v Kranju, kjer imava možnost fotografiranja v studiu in tudi v lepem ambientu meščanskega stanovanja.

Možno pa je tudi, da skupaj izbereva neko drugo lokacijo, morda vaš dom, ki ima nadstandardno lepe ambiente … Fotografiranje je možno izvesti tudi zunaj v naravi ali v nekem  primernem urbanem okolju, o tem se posvetujeva predhodno po telefonu.  

S seboj prinesite perilo v črni ali kožni barvi, lahko nekaj več kompletov in skupaj potem izbereva , lahko tudi svoja najboljša oblačila, takšna ki so primerna za fotografiranje kot si ga želite.

To so lahko  raznolika oblačila od večernih oblek do jeansa ali črnih bodijev,  odvisno kako se doživljate in kateri stil vam je všeč.  Pri  vseh  paketih imate možnost večih preoblek in se lahko naredi več različnih stilov fotografij tako v jeansu kot v večerni obleki, seveda bodo temu primerno spremenjene poze.  Oblačila naj bodo enobarvna in brez potiskov ali vzorcev ( edini primerni vzorci so kaki večji grafični vzorci ali velike rože). Oblačila naj bodo bolj oprijete narave, saj vas široka oblačila na fotografijah po nepotrebnem dodatno razširijo. Stylingi morajo biti celotni.  Kar se čevljev tiče ni potrebno da nosite 5 parov, saj se običajno čevlji ne vidijo, morda en ali 2 para, ki pašeta k večini oblačil .

Ob prihodu v moj atelje ali ko jaz pridem na vašo lokacijo se z vami najprej pogovorim o tem kako želite biti fotografirani in  čemu so namenjene fotografije. Glede na pogovor prilagodim v nadaljevanju  stiliranje in potem fotografiranje. Vedno vam svetuje in razložim razlike v poziranju in v različnih oblačilih , saj so barve in stil oblačil ključnega pomena za tisto piko na i, da bodo vaše fotografije nadstandarden in magične kot jih želite.

  Pri vsakem fotografiranju najprej poskrbim za potrebne priprave ( make up, oblikovanje las za fotografiranje, styling).  Po pripravah se lotim fotografiranja, pri katerem vas med poziranjem neprestano vodim in usmerjam, ter vas opozarjam na vse morebitne napake kot so podbradki, krčevito postavljene roke itd.

Pri BOUDOIR fotografiranju je pomembno, da delujete na fotografijah tako kot,  da ne pozirate, vse kar je potrebno vam pokažem in  brez skrbi v prostor vas postavim tako da na čim lepši način prikažem vaše telo. Kateri del vam je ljubši in kateri manj,  pa se predhodno dogovoriva …

Odvisno od vas, kako hitro ali počasi se boste odločili za nabor oblačil, ki jih bova uporabljali  in od tega kako dobro boste znali slediti mojim navodilom. Ljudje ste zelo različni in z nekaterimi traja to 2 uri z nekaterimi pa 4 ali več… v povprečju 2 do 4 ure… 

Pomembno je, da veste, da ne bova končali, dokler nimam dovolj materiala, da vam lahko pripravim 10, 12, 15 ali več top fotografij  

To je najbolj pogost nagovor, ki ga prejejmam od svojih strank, da so nefotgenični/e in si nikoli niso všeč na fotografijah. Ženske in moški, ki jih vidite na mojih fotografijah pa izgledajo neverjetno sproščeno in delujejo, kot da so že izurjeni fotomodeli, ki pozirajo ves čas. Verjemite mi, da niso in vse fotografije oseb, ki jih vidite na tej strani so osebe, ki so se fotografirale prvič in so ravno tako piršle v strahu, da ne bodo zmogle…. Vedite, da vas ne postavim v studio in vas pustim, da se znajdete sami, temveč vas vodim in usmerjam čez celotno seanso, lovim trenutke ko ste v svoji naboljši verziji in sem pozorna na vse detajle. Ni vaša naloga da ste fotogenični, temveč moja, da vas oplemenitim v vašem izgledu in vas potem med fotografiranjem ves čas vodim in usmerjam ter vam naredim fotografije katere boste z užitkom polgedali in pokazali . Ne verjamem v fotogeničnost, temveč verjamem, da ima lahko vsaka oseba dobre in slabe fotografije vse je odvisno od fotografa ….

BOUDOIR All Inclusive  paketi poleg fotografiranja vključujejo tudi vse potrebne priprave na fotografiranje, ki so zelo pomembni del vsakega fotografiranja. To je:

 • izdelava profesionalnega make upa za fotografiranje
 • oblikovanje las za fotografiranje 
 • stiliranje oz. pomoč pri izbiri stylinga ( na voljo vam je tudi moj fundus oblačil, večina je v velikostih od 36 do 40 )
 • vodenje in usmerjanje pri poziranju
 • določeno število fotografij v polni resoluciji v digitalni obliki
 • profesionalna obdelava in retuša fotografij 
 • z doplačilom je možno  naročiti tudi natisnjene fotografije ali različne foto izdelke, ki jih imam v ponudbi in vam jih pokažem na terminu fotografiranja  

Fotografije lahko izberete sami ali pa izbor prepustite meni, kar vam je ljubše. V primeru da izbirate sami prejemte galerijo s predizborom najboljših fotografij, ki je zaščitena z geslom, katerega vam pošljem po mailu. Vi sporočite številke svojih najljubših fotografij in te so potem še obdelajo.

Seveda.  Vendar vedite da so običajno BOUDOIR fotografije retuširane močneje, kot portretne fotografije  saj nobena ženska ne želi na svojih fotografij videti krčnih žil, strij ali madežev na koži …

Načelom fotografije retuširam in obdelujem  na zelo naraven način, kar je načeloma veliko bolj zamudno, kot če se fotografije obdeluje s filtrom na primer . Gubic posebno smejalnih ne brišem. 

Seveda pa  je tudi to možno, v kolikor bi to sami želeli, vam vedno lahko ustrežem in retuširam in obdelam bolj močno ali pa še manj kot običajno, le izraziti morate svojo želje vnaprej.

Seveda, če ne želite, da se vaše fotografije pojavijo na netu, me na to opozorite in lahko ste brez skrbi, da jih ne bom objavljala nikjer.

Termin lahko rezervirate, tako da izpolnite kontaktni obrazec, ko kliknete POŠLJI POVPRAŠEVANJE ,  preko elektronske pošte photo@taniamendillo.com ali  glamslam@siol.net ali preko telefonske številke 041 912 825.

V kolikor imate dodatna vprašanja in mi pišete na elektronsko pošto vas prosim, da vključite svojo telefonsko številko

Ostali paketi

Podrsaj za več paketov