fbpx

Tania Mendillo

 • Glamour
 • Boudoir
 • Lifestyle
 • Business

Domov > Paketi > Paket POSLOVNI – BRANDING fotografiranje

Play Video

Paket POSLOVNI – BRANDING fotografiranje

paket vključujejo licenco za neomejeno uporabo fotografij.

 • profesionalni makeup za fotografiranje 
 • stiliranje, pomoč pri izboru oblačil  različni  stylingi ( ženskam je na voljo tudi moj fundus oblačilI, oblačila so v velikostih od 36 do 40 )
 • fotografiranje v STUDIU in v sodobnem AMBIENTU velikega meščanskega stanovanja ( moj atelje, ki se nahaja v Kranju ) ali na vaši lokaciji ali neki tretji predhodno izbrani lokaciji po vaši želji, ki vam jo pomagam izbrati

Izbirate lahko med:

 • 10  barvno obdelanih in retuširanih fotografij   ( 3X preobleka, 4 seti  ) ali
 • 12  barvno obdelanih in retuširanih fotografij   ( 4X preobleka, 4 seti  ) ali
 • 15  barvno obdelanih in retuširanih fotografij   ( 4X preobleka, 5 setov  ) ali
 • 20 barvno obdelanih in retuširanih fotografij ( 5X preobleka, 6 setov  )  

SET FOTOGRAFIRANJA pomeni menjavo ozadja ali okolja, menjavo stylinga in videza ter  menjavo različnih poz z namenom  pridobitve čim več raznolikih fotografij

Vodenje pri poziranju

Profesionalni make-up

Barvno obdelane in retuširane fotografije

OPIS in PODROBNOSTI PAKETA

Poslovno ali BRANDING  fotografiranje, je namenjeno vsem tistim, ki potrebujete svoje portretne fotografije ali za predstavitev svojega podjetja , svoje  osebne blagovne znamke ali svojih storitev na spletu v katalogih, knjigah itd. Namenjeno je tudi vsem tistim, ki več fotografij za objave na vseh pomembnih družabnih omrežjih kot so LinkedIn, Facebook, Instagram itd. 

Vaše fotografije na teh omrežjih so namreč tiste, ki naredijo prvi vtis vsem, ki vas še ne poznajo, zato v tem primeru velja upoštevati znani rek: ” fotografija pove več kot 1000 besed !”

Možnosti lokacij fotografiranja je več, fotografiranje se lahko izvaja na vaši lokaciji ( vaši poslovni prostori) , nekje v zunanjem okolju ( kavarna, urbano okolje itd.) ali pa v mojem ateljeju, ki je fotogenično meščansko stanovanje in je idealen ambient tudi za Poslovna fotografiranja tudi za tiste, ki želijo bolj sproščene poslovne portrete narejene v ambientu vendar sami nimajo primernih prostorov za to. Vsi Poslovni/ Branding paketi vključujejo licenco za neomejeno uporabo fotografij. ( splet + mediji )

Potek Poslovnih / Branding fotografiranj je, da najprej vedno poskušam ugotoviti kakšne so vaše potrebe in želje, torej kje boste fotografije uporabljali in kakšen stil fotografiranja vam je najbolj všeč ter najbolj ustreza vašemu poslu in vašim potrebam. Pri tem vam seveda lahko tudi svetujem z vsemi svojimi dolgoletnimi strokovnimi izkušnjami.

Pri vsakem fotografiranju poskrbim najprej za priprave  na fotografiranje, drugače povedano, poskrbim za vaš videz, to je namreč zelo pomemben del celotnega fotoshootinga. S seboj prinesete nabor različnih oblačil,  ki so primerna za fotografiranje ( o tem kaj je primerno se lahko pogovorimo po telefonu ali na video klicu ),   V mojem ateljeju imam tudi fundus ženskih oblačil, večina v velikosti 36 do 40, ki so vam na voljo v kolikor so vam prav in so vam všeč.

POGOSTA VPRAŠANJA (FAQs)

Fotografiranje lahko poteka v mojem ateljeju v Kranju, kjer imava možnost fotografiranja v studiu in tudi v lepem ambientu meščanskega stanovanja.

Še bolje oziroma bolj avtentično pa je fotografiranje v vaših poslovnih prostorih ali pa skupaj izbereva primerno lokacijo glede na to s čim se ukvarjate in kakšne imate želje. Seveda vam predlagam in pomagam pri tem, da določiva kaj bi najbolje ustrezalo vašemu osebnemu  brandu. 

S seboj prinesite svoja najboljša oblačila, takšna ki so primerna za fotografiranje kot si ga želite.

To so lahko  raznolika oblačila od elegantnih oblek in kostimov  do jeansa, odvisno kako se doživljate, kateri stil vam je všeč in kaj zahteva vaš posel.  Pri  vseh  paketih imate možnost večih preoblek in se lahko naredi več različnih stilov fotografij tako v jeansu kot v večerni obleki, seveda bodo temu primerno spremenjene poze.  Oblačila naj bodo enobarvna in brez potiskov ali vzorcev ( edini primerni vzorci so kaki večji grafični vzorci ali velike rože). Oblačila naj bodo bolj oprijete narave, saj vas široka oblačila na fotografijah po nepotrebnem dodatno razširijo. Stylingi morajo biti celotni.  Kar se čevljev tiče ni potrebno da nosite 5 parov, saj se običajno čevlji ne vidijo, morda en ali 2 para, ki pašeta k večini oblačil .

Ob prihodu v moj atelje ali ko jaz pridem na vašo lokacijo se z vsakim portretirancem vedno najprej pomenim o tem, kako želi biti fotografiran/ a in čemu so namenjene fotografije, glede na pogovor prilagodim v nadaljenvanju stiliranje in potem fotografiranje vašim željam in potrebam. Pri vsakem fotografiranju najprej poskrbim za potrebne priprave ( make up, frizura, styling), to je namreč pomemben del celotnega fotoshootinga. Po pripravah se lotim fotografiranja, pri katerem vas med poziranjem neprestano vodim in usmerjam.

POSLOVNO / BRANDING Fotografiranje  traja običajno 3 do 4 ure ali več, odvisno od tega kje poteka in kako dobro znate slediti navodilom glede poziranja …

Traja toliko časa,  kolikor JE POTREBNO, ( čas variira od osebe do osebe) ,  da se dobi dovolj  velik nabor raznolikih, lepih  fotografij 

To je najbolj pogost nagovor, ki ga prejemam od svojih strank, da so nefotogenični/e in si nikoli niso všeč na fotografijah. Ženske in moški, ki jih vidite na mojih fotografijah pa izgledajo  sproščeno in delujejo, kot da so že izurjeni fotomodeli, ki pozirajo ves čas. Vedite, da vas ne postavim v studio in vas pustim, da se znajdete sami, temveč vas vodim in usmerjam čez celotno seanso, lovim trenutke ko ste v svoji najboljši verziji in sem pozorna na vse detajle. Ni vaša naloga, da ste fotogenični, temveč moja, da vas oplemenitim v vašem izgledu in vas potem med fotografiranjem ves čas vodim in usmerjam ter vam naredim fotografije katere boste z užitkom pogledali in pokazali. Ne verjamem v fotogeničnost, temveč verjamem, da ima lahko vsaka oseba dobre ali slabe fotografije vse je odvisno od fotografa ….

Fotografije lahko izberete sami ali pa izbor prepustite meni, kar vam je ljubše. V primeru da izbirate sami prejemte galerijo s predizborom najboljših fotografij, ki je zaščitena z geslom, katerega vam pošljem po mailu. Vi sporočite številke svojih najljubših fotografij in te so potem še obdelajo.

Seveda. Načelom fotografije retuširam in obdelujem  na zelo naraven način, kar je načeloma veliko bolj zamudno, kot če se fotografije obdeluje s filtrom na primer . Retuša fotografij je takšna, da ne brišem ključnih potez obraza.

Seveda pa je tudi močnejša retuša možna, le izraziti morate svojo želje .

Seveda, če ne želite, da se vaše fotografije pojavijo na netu, me na to opozorite in lahko ste brez skrbi, da jih ne bom objavljala nikjer.

Termin lahko rezervirate, tako da izpolnite kontaktni obrazec, ko kliknete POŠLJI POVPRAŠEVANJE ,  preko elektronske pošte photo@taniamendillo.com ali  glamslam@siol.net ali preko telefonske številke 041 912 825.

V kolikor imate dodatna vprašanja in mi pišete na elektronsko pošto vas prosim, da vključite svojo telefonsko številko

Ostali paketi

Podrsaj za več paketov