fbpx

Tania Mendillo

 • Glamour
 • Boudoir
 • Lifestyle
 • Business

Domov > Paketi > Paket MOŠKI – STUDIO fotografiranje

Play Video

Paket MOŠKI 

Moški lahko izbirate med STUDIJSKIM Fotografiranjem ali POSLOVNIM / BRANDING Fotografiranjem, ki se izvaja tako v studiu kot tudi v ambientu ateljeja v Kranju ali pa na vaši lokaciji 

PAKET STUDIO

 • profesionalni makeup za fotografiranje (za moške po potrebi)
 • Studijsko fotografiranje ( na belem, črnem ali sivem ozadju )

Izbirate lahko med:

 • 3 obdelane fotografije v polni resoluciji v digitalni obliki z licenco za neomejeno uporabo fotografij
  ( 1X preobleka)
 • 7 obdelanih fotografij v polni resoluciji v digitalni obliki z licenco za neomejeno uporabo fotografij
  ( 2X preobleka)
 • 12 obdelanih fotografij v polni resoluciji v digitalni obliki z licenco za neomejeno uporabo fotografij
  ( 4X preobleka)

ali PAKET POSLOVNI BRANDING– za več informacij o paketu  klikni na link 

Vodenje pri poziranju

Profesionalni make-up (po potrebi)

OPIS in PODROBNOSTI paketa

Moški običajno pridete na fotografiranje, ker fotografije potrebujete za objave ali a za svojo predstavitev ( spletne strani, mediji itd). Fotografiranje poteka tako, da se s z vami vedno najprej pomenim o tem kakšen namen imajo fotografije in seveda kako bi želeli biti fotografirani. 

Izbirate lahko med studijskim fotografiranje ali izberete paket POSLOVNI BRANDING, ki ga najdete tu na strani- link, v sklopu tega pa se lahko foto seansa izvede kjerkoli želite. Seveda se o tem kje in kako  predhodno posvetujemo preko telefona ali v video klicu. 

Obljubim vam da boste fotografiranje doživeli popolnoma brez stresa, celo tisti, ki se ne marate fotografirati. In naj vas ne skrbi vaša fotogeničnost, saj je moja naloga, da vas vodim in usmerjam pri poziranju. Zagotavljam vam lahkotno in sproščeno vzdušje ter fotografije, ki vas bodo predstavljale na pravi način. Poskrbela bom za vaš make up v kolikor bo potreben, brez skrbi, to ne bo maska in svetovala vam bom pri izboru primernih oblačil, saj je to pomemben del vsake fotoseanse.

POGOSTA VPRAŠANJA (FAQs)

Fotografiranje največkrat poteka v mojem ateljeju v Kranju, kjer imava možnost fotografiranja v studiu in tudi v lepem ambientu meščanskega stanovanja.

Možno pa je tudi, da skupaj izbereva neko drugo lokacijo, morda vaš poslovni prostor ali dom, ki ima nadstandardno lepe ambiente … Fotografiranje je možno izvesti tudi zunaj v nekem  primernem urbanem okolju, o tem se posvetujeva predhodno po telefonu.  

S seboj prinesite svoja najboljša oblačila, takšna ki so pirmerna za fotografiranje kot si ga želite. Odvisno od paketa ki ga boste izbrali vam pripada določeno število preoblek.

Za poslovna fotografiranja bodo to oblačila s katerimi se pokažete poslovnemu svetu, v kolikor bomo delali večje branding pakete prinesite s seboj tudi kak “prop”  kot je ( laptop ali kaj bolj specifičnega za vaše delo). Za zasebna fotografiranja pa so to lahko zelo raznolika oblačila od bolj elegantnih oblačil do jeansa, odvisno kako se doživljate in kateri stil vam je všeč. Predlagam, da si na strani pogledate fotografije moških ki so vam všeč in morda prinesete s seboj podobna oblačila. Kajti oblačila močno vplivajo na končni videz vaših  fotografij.  Pri  vseh  paketih imate možnost večih preoblek in se lahko naredi več različnih stilov fotografij . Oblačila naj bodo enobarvna in brez potiskov ali vzorcev ter bolj oprijete narave, saj vas široka oblačila na fotografijah po nepotrebnem dodatno razširijo.  Stylingi morajo biti celotni, za tiste ki boste izbrali paket z več preoblekami,  je pomembno da zamenjate celotno preobleko, ne le zgornji del ali srajco .  Kar se čevljev tiče ni potrebno da nosite 5 parov, saj se običajno čevlji ne vidijo, morda en ali 2 para ki pašeta k večini oblačil .

Ob prihodu v moj atelje ali ko jaz pridem na vašo lokacijo se z vsakim portretirancem vedno najprej pomenim o tem, kako želi biti fotografiran/ a in čemu so namenjene fotografije, glede na pogovor prilagodim v nadaljevanju foto seanso  vašim željam in potrebam. Make up se pri moški dela po potrebi.  Med fotografiranjem samim vas ves čas vodim v poziranju in neprestano  usmerjam ter popravljam morebitne podbradke ali kaj drugega kar ne paše na dobro fotografijo .

Odvisno od izbranega paketa. Fotografiranje traja skupaj s pripravami običajno 2 do 3 ure ali tudi nekoliko več ( 4, do 5),  če delamo POSLOVNI BRANDING paket z 15, 20  ali več fotografij 

To je najbolj pogost nagovor, ki ga prejemam od svojih strank, da so nefotogenični/e in si nikoli niso všeč na fotografijah. Ženske in moški, ki jih vidite na mojih fotografijah pa izgledajo neverjetno sproščeno in delujejo, kot da so že izurjeni fotomodeli, ki pozirajo ves čas. Vedite, da vas ne postavim v studio in vas pustim, da se znajdete sami, temveč vas vodim in usmerjam čez celotno seanso, lovim trenutke ko ste v svoji najboljši verziji in sem pozorna na vse detajle. Ni vaša naloga da ste fotogenični, temveč moja, da vas oplemenitim v vašem izgledu in vas potem med fotografiranjem ves čas vodim in usmerjam ter vam naredim fotografije katere boste z užitkom pogledali in pokazali. Ne verjamem v fotogeničnost, temveč verjamem, da ima lahko vsaka oseba dobre ali slabe fotografije vse je odvisno od fotografa ….

Seveda , sami določate kakšen bo namen uporabe , le predhodno mi morate posredovati vse svoje želje in potrebe , zato da prilagodim poziranje in način fotografiranja glede na to kje bodo fotografije uporabljene

Kaj je javna uporaba? Vse kar je vidno v javnosti in se uporablja na spletu ( družbena omrežja ali spletne strani ) ali v medijih tako tiskanih kot digitalnih . Kaj je zasebna uporaba? Zasebna uporaba je vse kar ni javno, torej povečave in razmoževanje fotografij znotraj vaših zasebnih področji, dom, družina.

 poleg fotografiranja vključujejo paketi 

 • pogovor o vaših željah in potrebah 
 • izdelava profesionalnega make upa za fotografiranje
 • pomoč pri izbiri oblačil za fotografiranje
 • vodenje in usmerjanje pri poziranju
 • določeno število fotografij v polni resoluciji v digitalni obliki 
 • profesionalna barvna obdelava fotografij 

Fotografije lahko izberete sami ali pa izbor prepustite meni, kar vam je ljubše. V primeru da izbirate sami prejemte galerijo s predizborom najboljših fotografij, ki je zaščitena z geslom, katerega vam pošljem po mailu. Vi sporočite številke svojih najljubših fotografij in te so potem še obdelajo.

Seveda. Vseeno vas želim podučiti o tem, da je obdelava moških na fotografijah zelo drugačna od obdelave ženskih fotografij . 

Pri moških se ne briše gub, temveč se določene poteze na obrazu poudarjajo . Zelo veliko pa naredi tudi pravilno izbrana barvna obdelava 

Seveda, če ne želite, da se vaše fotografije pojavijo na netu, me na to opozorite in lahko ste brez skrbi, da jih ne bom objavljala nikjer.

Termin lahko rezervirate, tako da izpolnite kontaktni obrazec, ko kliknete POŠLJI POVPRAŠEVANJE ,  preko elektronske pošte

photo@taniamendillo.com ali  glamslam@siol.net ali preko telefonske številke 041 912 825.

V kolikor imate dodatna vprašanja in mi pišete na elektronsko pošto vas prosim, da vključite svojo telefonsko številko

OSTALI PAKETI

ALL INCLUSIVE Paketi – GLAMOUR 
ALL INCLUSIVE Paketi – BOUDOIR  
Paket MOŠKI – STUDIO -fotografiranje  
ALL INCLUSIVE Paketi –POSLOVNI – BRANDING