fbpx

Tania Mendillo

 • Glamour
 • Boudoir
 • Lifestyle
 • Business

Domov > Paketi > Paket STUDIO fotografiranje

Play Video

Paket STUDIO fotografiranje

 • profesionalni makeup za fotografiranje
 • preobleka po vašem izboru
 • Studijsko fotografiranje ( na belem, črnem ali sivem ozadju )
 • 3 fotografije v polni resoluciji v digitalni obliki z licenco za neomejeno uporabo fotografij ( brez retuše ( 1X preobleka) ali
 • 7 fotografij v polni resoluciji v digitalni obliki z licenco za neomejeno uporabo fotografij ( brez retuše ( 2X preobleka) ali
 • 12 fotografij v polni resoluciji v digitalni obliki z licenco za neomejeno uporabo fotografij ( brez retuše ) (3X preobleka)

!! Pri tem paketu je vključeno le fotografiranje z vodenjem pri poziranju, brez retuše in obdelave fotografij.  

Po želji je možno paket dopolniti z:

 • oblikovanje las in stiliranje …150€
  (2X preobleka z vašimi oblačili , torej svetovanje pri izboru oblačil ali za ženske v kombinaciji z oblačili iz mojega fundusa, ki vam je na voljo.  Večina oblačil je v velikosti od 36 do 40)
 • retuša in obdelava fotografij  od 50€  do 250€
  (odvisno od zahtevnosti in količine fotografij ) 

Vodenje pri poziranju

Profesionalni make-up

OPIS in PODROBNOSTI PAKETA

Fotografiranje poteka tako, da se s z vami vedno najprej pomenim o tem kakšen namen imajo fotografije in seveda kako bi želeli biti fotografirani. Paket JE PRIMEREN tako za tiste ki potrebujete fotografije za poslovno rabo ali za tiste ki jih potrebujete za zasebno uporabo . 

Obljubim vam da boste fotografiranje doživeli popolnoma brez stresa, celo tisti, ki se ne marate fotografirati. In naj vas ne skrbi vaša fotogeničnost, saj je moja naloga, da vas vodim in usmerjam pri poziranju. Zagotavljam vam lahkotno in sproščeno vzdušje ter fotografije, ki vas bodo predstavljale na pravi način. Poskrbela bom za vaš make up, za moške po potrebi . V kolikor želite pa si v paket lahko vključite tudi stiliranje in obdelavo ter retušo fotografij , v osnovi je paket namreč brez tega. 

POGOSTA VPRAŠANJA (FAQs)

Fotografiranje  poteka v mojem ateljeju v Kranju. 

S seboj prinesite svoja najboljša oblačila, takšna ki so primerna za fotografiranje kot si ga želite.

Za poslovna fotografiranja bodo to oblačila s katerimi se pokažete poslovnemu svetu, v kolikor bomo delali večje branding pakete prinesite s seboj tudi kak “prop”  kot je ( laptop ali kaj bolj specifičnega za vaše delo). Za glamour in druga fotografiranja pa so to lahko zelo raznolika oblačila od večernih oblek do jeansa, odvisno kako se doživljate in kateri stil vam je všeč.  Pri  vseh  paketih imate možnost večih preoblek in se lahko naredi več različnih stilov fotografij . Oblačila naj bodo enobarvna in brez potiskov ali vzorcev ter bolj oprijete narave, saj vas široka oblačila na fotografijah po nepotrebnem dodatno razširijo.  Stylingi morajo biti celotni, za tiste ki boste izbrali paket z več preoblekami,  je pomembno da zamenjate celotno preobleko, ne le zgornji del ali srajco .  Kar se čevljev tiče ni potrebno da nosite 5 parov, saj se običajno čevlji ne vidijo, morda en ali 2 para ki pašeta k večini oblačil .

Ob prihodu v moj atelje se z vsakim portretirancem vedno najprej pomenim o tem, kako želi biti fotografiran/ a in čemu so namenjene fotografije, dogovorimo se tudi ali želite  paketu dodati obdelavo in retušo fotografij.  Na podlagi pogovora z vami vas usmerjam v poziranju in glede na število fotografij ki jih želite naredimo različno število poz. 

Fotografiranje traja v povprečju 1 uro, v kolikor se odločite tudi za oblikovanje las in stiliranje potem nekoliko dlje .

To je najbolj pogost nagovor, ki ga prejemam od svojih strank, da so nefotogenični/e in si nikoli niso všeč na fotografijah. Ženske in moški, ki jih vidite na mojih fotografijah pa izgledajo neverjetno sproščeno in delujejo, kot da so že izurjeni fotomodeli, ki pozirajo ves čas. Vedite, da vas ne postavim v studio in vas pustim, da se znajdete sami, temveč vas vodim in usmerjam čez celotno seanso, lovim trenutke ko ste v svoji najboljši verziji in sem pozorna na vse detajle. Ni vaša naloga da ste fotogenični, temveč moja, da vas oplemenitim v vašem izgledu in vas potem med fotografiranjem ves čas vodim in usmerjam ter vam naredim fotografije katere boste z užitkom pogledali in pokazali. Ne verjamem v fotogeničnost, temveč verjamem, da ima lahko vsaka oseba dobre ali slabe fotografije vse je odvisno od fotografa ….

Seveda je to mogoče, za te potrebe imamo v ponudbi kombinacijske pakete. Vsi “all inclusive” paketi, ki so večji z najmanj 10, 12 ali 15 in več fotografij  so lahko kombinacijski v katerih kombinirate tako POSLOVNE fotografije kot tiste GLAMOUR ali BOUDOIR . Stil fotografiranja določate sami, ni nujno da je poslovni portret “zategnjen”, tako kot ni nujno glamour potret glamurozen.

Moj način in pristop je pri vseh vrstah fotografiranj enak, najprej pogovor na podlagi katerega sledi styling v kolikor se odločite za to opcijo in potem  fotografiranje z vodenjem pri poziranju. Med seboj se razlikujejo le v načinu vaše uporabe fotografij – POSLOVNA ali ZASEBNA uporaba in posledično seveda v izboru oblačil ( stylingih)  in pozah. Nek poslovni portret namreč običajno zahteva nekoliko drugačno pozo in styling kot nek Glamour portret, ki ga ima ženska le za svojo dušo in z njim želi izraziti svojo drznost na primer.

Kaj je javna uporaba? Vse kar je vidno v javnosti in se uporablja na spletu ( družbena omrežja ali spletne strani ) ali v medijih tako tiskanih kot digitalnih . Kaj je zasebna uporaba? Zasebna uporaba je vse kar ni javno, torej povečave in razmoževanje fotografij znotraj vaših zasebnih področji, dom, družina.

Vsi moji paketi poleg fotografiranja vključujejo 

 • izdelavo profesionalnega make upa za fotografiranje
 • vodenje in usmerjanje pri poziranju

NEKATERI PAKETI – vsi “all inclusive” pa poleg ličenja še 

 • oblikovanje las za fotografiranje 
 • pomoč pri izbiri stylinga z vašimi oblačili in  ( ženskam je na voljo vam je tudi moj fundus oblačil )
 • vodenje in usmerjanje pri poziranju
 • določeno število fotografij v polni resoluciji v digitalni obliki ( odvisno od paketa )
 • profesionalna obdelava in retuša fotografij 

Fotografije lahko izberete sami ali pa izbor prepustite meni, kar vam je ljubše. V primeru da izbirate sami prejemte galerijo s predizborom najboljših fotografij, ki je zaščitena z geslom, katerega vam pošljem po mailu. Vi sporočite številke svojih najljubših fotografij in te so potem še obdelajo.

Seveda. Načelom fotografije retuširam in obdelujem  na zelo naraven način, kar je načeloma veliko bolj zamudno, kot če se fotografije obdeluje s filtrom na primer . Gubic posebno smejalnih ne brišem. Dejstvo je, da ne želim izbrisati ključnih potez obraza. In ne želim, da ženska pri 50ih ali 60ih  deluje na fotografiji kot 20 letnica…. Seveda pa  je tudi to možno, v kolikor bi to sami želeli vam vedno lahko ustrežem in retuširam in obdelam bolj močno ali pa še manj kot običajno, le izraziti morate svojo želje vnaprej.

Seveda, če ne želite, da se vaše fotografije pojavijo na netu, me na to opozorite in lahko ste brez skrbi, da jih ne bom objavljala nikjer.

Termin lahko rezervirate, tako da izpolnite kontaktni obrazec, ko kliknete POŠLJI POVPRAŠEVANJE ,  preko elektronske pošte photo@taniamendillo.com ali  glamslam@siol.net ali preko telefonske številke 041 912 825.

V kolikor imate dodatna vprašanja in mi pišete na elektronsko pošto vas prosim, da vključite svojo telefonsko številko

Ostali paketi

Podrsaj za več paketov