fbpx

Tania Mendillo

 • Glamour
 • Boudoir
 • Lifestyle
 • Business

Domov > Paketi > Paket ALL INCLUSIVE GLAMOUR

Play Video

ALL INCLUSIVE Paketi – GLAMOUR
Ti paketi se lahko kombinirajo v različnih zvrsteh; GLAMOUR + POSLOVNI /BRANDING ali BOUDOIR + GLAMOUR ali kombinacija po vaši želji  

 • profesionalni makeup za fotografiranje
 • oblikovanje las za fotografiranje
 • stiliranje, pomoč pri izboru oblačil  različni stylingi   (ženskam je na voljo tudi moj fundus oblačil. Oblačila so v velikostih od 36 do 40 )
 • fotografiranje v STUDIU in v sodobnem AMBIENTU velikega meščanskega stanovanja  (moj atelje, ki se nahaja v Kranju) ali na vaši lokaciji ali tretji predhodno izbrani lokaciji po vaši želji
 • licenca za neomejeno uporabo fotografij

Izbirate lahko med:

 • 10  barvno obdelanih in retuširanih fotografij   (4X preobleka, 4 seti) ali
 • 15  barvno obdelanih in retuširanih fotografij   (4X preobleka, 5 setov) ali
 •  17  barvno obdelanih in retuširanih fotografij + foto produkt ( PRINT -kolaž 3 ali 4 fotografij ) ( 4X preobleka, 5 setov)

Pri kombinacijskih paketih sami izbirate koliko katerih fotografij bi želeli.

SET FOTOGRAFIRANJA pomeni menjavo ozadja ali okolja, menjavo stylinga in videza ter  menjavo različnih poz z namenom  pridobitve čim več raznolikih fotografij. Fotografira se v kombinaciji studio + v ambientu .

Ti paketi  vključujejo vse kar je potrebno za pridobitev takšnih fotografij kot jih vidite tu na spletni strani .

Tukaj si lahko ogledate video, kratko predstavitev   mojega fundusa oblačil in nakita in na kratko o  stiliranju, friziranje in ličenju , ki je vključeno v ALL INCLUSIVE PAKETIH ter kako se pripravite na fotografiranje. 

Profesionalni make-up in oblikovanje las

Vodenje pri poziranju

Barvno obdelane in retuširane fotografije

OPIS in PODROBNOSTI PAKETA

Glamour fotografiranje je nadstandardno portretno fotografiranje namenjeno ženskam, ki niso vajene poziranja pred kamero, saj vas vodim skozi foto seanso toliko časa dokler ne pridobim dovolj lepih fotografij, takšnih ki bodo vam všeč.  Primerno je za vse tiste, ki želite več in ste po duši estet kot jaz ….

Vajena sem da si ženske običajno niso všeč na fotografijah in to je paket za vse, ki se morda želite doživeti  na drugačen način kot ste se vajene videti vsak dan in doživeti morda tudi tisto še neodkrito plat sebe.  Fotografije  ostanejo  vam in vašim dragim večno za spomin.

Naj posebej poudarim, da starost ali konfekcijska številka pri tem ne igrata vloge in lahko računate na lepe fotografije ne glede na to ali imate 30 ali 60 ali več let 

Nadstandardno je predvsem v tem, da se res posvetim vsaki osebi posebej najprej s primernim stylingom, ki ga izdelam na podlagi posveta z vami. Veliko vas je, ki ta del imenujete lepotna preobrazba. potem pa vas vodim skozi celoten proces fotografiranja in sem pozorna na vse male detajle in trenutke vaše maksimalne sproščenosti. Ves čas spreminjava poze in vas skozi objektiv lovim v  vaši najboljši različici…

Vsako takšno fotografiranje je vedno prilagojeno vašim željam, tako glede stiliranja kot tudi glede poziranja in načina fotografiranja. Koliko glamurja bo v fotografijah določate same, drage dame , seveda pa vam pri vsem tem svetujem in pomagam s svojim profesionalnim pogledom stilista in fotografa pri vseh teh odločitvah v kolikor same niste gotove kaj in kako …

 S seboj prinesite nekaj svojih najboljših in najljubših oblačil, ki so primerna za fotografiranje ( točna navodila vam dam, ko izberete svoj termin) . V mojem ateljeju pa vam je na voljo tudi velik fundus oblačil, ki sem jih skrbno izbrala in vem da delujejo fantastično na fotografijah.  Večina oblačil je v velikostih od 36 do 40. 

Moje mnenje je da je čar lepih fotografij v detajlih in ne verjamem v fotogeničnost, temveč vem iz izkušenj, da ima lahko vsaka oseba lahko lepe ali slabe fotografije, vse je odvisno od tega kako nas fotograf vidi in ujame.

POGOSTA VPRAŠANJA (FAQs)

Fotografiranje največkrat poteka v mojem ateljeju v Kranju, kjer imava možnost fotografiranja v studiu in tudi v lepem ambientu meščanskega stanovanja.

Možno pa je tudi, da skupaj izbereva neko drugo lokacijo, morda vaš dom, ki ima nadstandardno lepe ambiente … Fotografiranje je možno izvesti tudi zunaj v naravi ali v nekem  primernem urbanem okolju, o tem se posvetujeva predhodno po telefonu.  

S seboj prinesite svoja najboljša oblačila, takšna ki so primerna za fotografiranje kot si ga želite.

To so lahko  raznolika oblačila od večernih oblek do jeansa, odvisno kako se doživljate in kateri stil vam je všeč.  Pri  vseh  paketih imate možnost večih preoblek in se lahko naredi več različnih stilov fotografij tako v jeansu kot v večerni obleki, seveda bodo temu primerno spremenjene poze.  Oblačila naj bodo enobarvna in brez potiskov ali vzorcev ( edini primerni vzorci so kaki večji grafični vzorci ali velike rože). Oblačila naj bodo bolj oprijete narave, saj vas široka oblačila na fotografijah po nepotrebnem dodatno razširijo. Stylingi morajo biti celotni.  Kar se čevljev tiče ni potrebno da nosite 5 parov, saj se običajno čevlji ne vidijo, morda en ali 2 para, ki pašeta k večini oblačil .

Ob prihodu v moj atelje ali ko jaz pridem na vašo lokacijo se z vami najprej pogovorim o tem kako želite biti fotografirani in  čemu so namenjene fotografije. Glede na pogovor prilagodim v nadaljevanju  stiliranje in potem fotografiranje. Vedno vam svetuje in razložim razlike v poziranju in v različnih oblačilih , saj so barve in stil oblačil ključnega pomena za tisto piko na i, da bodo vaše fotografije nadstandarden in magične kot jih želite.

  Pri vsakem fotografiranju najprej poskrbim za potrebne priprave ( make up, oblikovanje las za fotografiranje, styling).  Po pripravah se lotim fotografiranja, pri katerem vas med poziranjem neprestano vodim in usmerjam, ter vas opozarjam na vse morebitne napake kot so podbradki, krčevito postavljene roke itd.

Odvisno od vas, kako hitro ali počasi se boste odločili za nabor oblačil, ki jih bova uporabljali  in od tega kako dobro boste znali slediti mojim navodilom. Ljudje ste zelo različni in z nekaterimi traja to 2 uri z nekaterimi pa 4 ali več… v povprečju 2 do 4 ure… 

Pomembno je, da veste, da ne bova končali, dokler nimam dovolj materiala, da vam lahko pripravim 12, 15, 17 ali več top fotografij 

Zato je nekoliko je odvisno tudi od tega kateri paket ste izbrali, torej koliko končnih fotografij potrebujemo , 12, 15, 17 ali več 

To je najbolj pogost nagovor, ki ga prejemam od svojih strank, da so nefotogenični/e in si nikoli niso všeč na fotografijah. Ženske in moški, ki jih vidite na mojih fotografijah pa izgledajo neverjetno sproščeno in delujejo, kot da so že izurjeni fotomodeli, ki pozirajo ves čas. Vedite, da vas ne postavim v studio in vas pustim, da se znajdete sami, temveč vas vodim in usmerjam čez celotno seanso, lovim trenutke ko ste v svoji najboljši verziji in sem pozorna na vse detajle. Ni vaša naloga da ste fotogenični, temveč moja, da vas oplemenitim v vašem izgledu in vas potem med fotografiranjem ves čas vodim in usmerjam ter vam naredim fotografije katere boste z užitkom pogledali in pokazali. Ne verjamem v fotogeničnost, temveč verjamem, da ima lahko vsaka oseba dobre ali slabe fotografije vse je odvisno od fotografa ….

Seveda je to mogoče…

Vsi “all inclusive” paketi, tudi GLAMOUR  so lahko kombinacijski v katerih kombinirate tako POSLOVNE fotografije kot tiste GLAMOUR ali BOUDOIR .

Koliko bo katerih fotografij pa določate sami

Moj način in pristop je pri vseh vrstah fotografiranj enak, najprej pogovor na podlagi katerega sledi styling v kolikor se odločite za to opcijo in potem  fotografiranje z vodenjem pri poziranju. Med seboj se razlikujejo le v načinu vaše uporabe fotografij – POSLOVNA ali ZASEBNA uporaba in posledično seveda v izboru oblačil ( stylingih)  in pozah. Nek poslovni portret namreč običajno zahteva nekoliko drugačno pozo in styling kot nek Glamour portret, ki ga ima ženska le za svojo dušo in z njim želi izraziti svojo drznost na primer.

Kaj je javna uporaba? Vse kar je vidno v javnosti in se uporablja na spletu ( družbena omrežja ali spletne strani ) ali v medijih tako tiskanih kot digitalnih . Kaj je zasebna uporaba? Zasebna uporaba je vse kar ni javno, torej povečave in razmoževanje fotografij znotraj vaših zasebnih področji, dom, družina.

GLAMOUR All Inclusive  paketi poleg fotografiranja vključujejo tudi vse potrebne priprave na fotografiranje, ki so zelo pomembni del vsakega fotografiranja. To je:

 • izdelava profesionalnega make upa za fotografiranje
 • oblikovanje las za fotografiranje 
 • stiliranje oz. pomoč pri izbiri stylinga ( na voljo vam je tudi moj fundus oblačil, večina je v velikostih od 36 do 40 )
 • vodenje in usmerjanje pri poziranju
 • določeno število fotografij v polni resoluciji v digitalni obliki
 • profesionalna obdelava in retuša fotografij 
 • z doplačilom je možno  naročiti tudi natisnjene fotografije ali različne foto izdelke, ki jih imam v ponudbi in vam jih pokažem na terminu fotografiranja  

Fotografije lahko izberete sami ali pa izbor prepustite meni, kar vam je ljubše. V primeru da izbirate sami prejemte galerijo s predizborom najboljših fotografij, ki je zaščitena z geslom, katerega vam pošljem po mailu. Vi sporočite številke svojih najljubših fotografij in te so potem še obdelajo.

Seveda. Načelom fotografije retuširam in obdelujem  na zelo naraven način, kar je načeloma veliko bolj zamudno, kot če se fotografije obdeluje s filtrom na primer . Gubic posebno smejalnih ne brišem. Dejstvo je, da ne želim izbrisati ključnih potez obraza. In ne želim, da ženska pri 50ih ali 60ih  deluje na fotografiji kot 20 letnica….

Seveda pa  je tudi to možno, v kolikor bi to sami želeli, vam vedno lahko ustrežem in retuširam in obdelam bolj močno ali pa še manj kot običajno, le izraziti morate svojo želje vnaprej.

Seveda, če ne želite, da se vaše fotografije pojavijo na netu, me na to opozorite in lahko ste brez skrbi, da jih ne bom objavljala nikjer.

Termin lahko rezervirate, tako da izpolnite kontaktni obrazec, ko kliknete POŠLJI POVPRAŠEVANJE ,  preko elektronske pošte photo@taniamendillo.com ali  glamslam@siol.net ali preko telefonske številke 041 912 825.

V kolikor imate dodatna vprašanja in mi pišete na elektronsko pošto vas prosim, da vključite svojo telefonsko številko

Ostali paketi

Podrsaj za več paketov