fbpx

Tania Mendillo

 • Glamour
 • Boudoir
 • Lifestyle
 • Business
Back

Paket Glamour Fotografiranje

In stock
 • Oblikovanje pričeske in make up
 • 3x styling z vašimi oblačili ali z oblačili iz mojega fundusa
 • 3x različni seti fotografiranja, različna ozadja , vodenje pri poziranju
 • 8x obdelane fotografije v digitalni obliki z licenco za zasebno uporabo
Vključuje makeup,
friziranje & stiliranje
Vodenje
pri poziranju
Profesionalno
obdelane fotografije

Glamour fotografiranje je nadstandardno portretno fotografiranje namenjeno ženskam, ki niso vajene poziranja pred kamero, si običajno niso všeč na fotografijah a vseeno si želijo doživeti se na drugačen način kot so se morda vajene vsak dan in imeti nekaj lepih fotografij sebe. Naj posebej poudarim, da starost ali konfekcijska številka pri tem ne igrata vloge in lahko računate na lepe fotografije ne glede na to ali imate 60 in več let ali 35….

Nadstandardno je predvsem v tem, da se res posvetim vsaki osebi posebej najprej s primernim stylingom, ki ga izdelam, veliko vas je, ki ta del imenujete lepotna preobrazba. potem pa vas vodim skozi celoten proces fotografiranja in sem pozorna na vse male detjale in trenutke, ko vas ujamem v vaši najboljši različici in tako tudi dobim lepe fotografije.

Vsako takšno fotografiranje je vedno prilagojeno vašim željam, tako glede stiliranja kot tudi glede poziranja in načina fotografiranja. Koliko glamourja bo v fotografijah določate same, drage dame , seveda pa vam pri vsem tem svetujem in pomagam s svojim profesionalnim pogledom stilista in fotografa pri vseh teh odločitvah v kolikor same niste gotove kaj in kako …

Vsa fotografiranja v mojem ateljeju običajno vključujejo vse priprave, to je friziranje, makup in izbor primernih stylingov, to je namreč zelo pomemben del celotnega fotoshootinga. S seboj prinesete nekaj svojih najboljših oblačil, ki so primerna za fotografiranje ( točna navodila vam dam, ko izberete svoj termin) . V mojem ateljeju pa vam je na voljo tudi velik fundus oblačil, ki sem jih skrbno izbrala in vem da delujejo fantastično na fotografijah. Po vseh pripravah sledi fotografiranje med katerim vas ves čas vodim in usmerjam na primeren način, da pridem do fotografij, ki ste si jih vedno želele. Moje mnenje je da je čar lepih fotografij v detajlih in ne verjamem v fotogeničnost, temveč vem iz izkušenj, da ima lahko vsaka oseba lahko lepe ali grozne fotografije, vse je odvisno od tega kako nas fotograf vidi in ujame.

FAQs

Kje poteka fotografiranje?

Fotografiranje največkrat poteka v mojem ateljeju v Kranju. Seveda pa je možno, da pridem jaz na lokacijo vaših poslovnih prostorov ali pa skupaj izberemo neko tretjo primerno lokacijo glede na vaše želje ( vaša pisarna, v kavarni, urbanem okolju....)
S seboj prinesite svoja najboljša oblačila, takšna ki so pirmerna za fotografiranje kot si ga želite, za vse ostalo poskrbim jaz. V mojem ateljeju imam tudi velik fundus ženskih oblačil, ki so skrbno izbrana in preverjeno dobro delujejo na fotografijah. Vsa oblačila so vam na voljo, če vam bodo všeč in če vam bodo prav. Večina je v velikosti od 36 do 40.
Ob prihodu v moj atelje ali ko jaz pridem na vašo lokacijo se z vsakim portretirancem vedno najprej pomenim o tem, kako želi biti fotografiran/ a in čemu so namenjene fotografije, glede na pogovor prilagodim v nadaljenvanju stiliranje in potem fotografiranje vašim željam in potrebam. Pri vsakem fotografiranju najprej poskrbim za potrebne priprave ( make up, frizura, styling), to je namreč pomemben del celotnega fotoshootinga. Po pripravah se lotim fotografiranja, pri katerem vas med poziranjem neprestano vodim in usmerjam.
Fotografiranje traja skupaj s pripravami običajno 2 do 3 ure.
To je najbolj pogost nagovor, ki ga prejejmam od svojih strank, da so nefotgenični/e in si nikoli niso všeč na fotografijah. Ženske in moški, ki jih vidite na mojih fotografijah pa izgledajo neverjetno sproščeno in delujejo, kot da so že izurjeni fotomodeli, ki pozirajo ves čas. Verjemite mi, da niso in vse fotografije oseb, ki jih vidite na tej strani so osebe, ki so se fotografirale prvič in so ravno tako piršle v strahu, da ne bodo zmogle.... Vedite, da vas ne postavim v studio in vas pustim, da se znajdete sami, temveč vas vodim in usmerjam čez celotno seanso, lovim trenutke ko ste v svoji naboljši verziji in sem pozorna na vse detajle. Ni vaša naloga da ste fotogenični, temveč moja, da vas oplemenitim v vašem izgledu in vas potem med fotografiranjem ves čas vodim in usmerjam ter vam naredim fotografije katere boste z užitkom polgedali in pokazali . Ne verjamem v fotogeničnost, temveč verjamem, da ima lahko vsaka oseba dobre in slabe fotografije vse je odvisno od fotografa ....
Seveda je to mogoče, za te potrebe imamo v ponudbi kombinacijske pakete, kot je na primer paket kombinacija Glamour + Poslovni, znotraj takšnega paketa naredimo večji nabor fotografij, sami pa določate koliko katerih boste na koncu izbrali. Stil fotografiranja določate sami, ni nujno da je poslovni portret zategnjen, tako kot ni nujno glamour potret glamurozen.
Moj način in pristop je pri vseh vrstah fotografiranj enak, najrpej pogovor, sledi styling, sledi fotkanje. Med seboj se razlikujejo le v načinu uporabe fotografij – POSLOVNA uporaba ali ZASEBNA uporaba in posledično seveda v stylingih in pozah. Nek poslovni portret namreč običajno zahteva nekoliko drugačno pozo in styling kot nek Glamour portret, ki ga ima ženska le za svojo dušo in z njim želi izraziti svojo drznost naprimer.
Kaj je javna uporaba? Vse kar je vidno v javnosti in se uporablja na spletu ( družbena omrežja ali spletne strani ) ali v medijih tako tiskanih kot digitalnih . Kaj je zasebna uporaba? Zasebna uporaba je vse kar ni javno, torej povečave in razmoževanje fotografij znotraj vaših zasebnih področji, dom, družina.
Vsi moji paketi poleg fotografiranja vključujejo tudi vse potrebne priprave na fotografiranje, ki so zelo pomembni del vsakega fotografiranja. To je:
 • izdelava profesionalnega make upa za fotografiranje
 • oblikovanje las za fotografiranje
 • pomoč pri izbiri stylinga ( na voljo vam je tudi moj fundus oblačil )
 • vodenje in usemrjanje pri poziranju
 • določeno število fotografij v digitalni obliki ( odvisno od paketa )
 • profesionalan obdelava in retuša fotografij
Odvisno od vaših želja, boditepa pozorni na to, da so načeloma za vsa fotografiranja primerna enobarvna oblačila brez vzorcev in potiskov, bolj oprijete narave. Preširoka oblačila va s na fotkah lahko po nepotrebnem razširijo. Na voljo so vam tudi oblačila iz mojega fundusa, če vam bodo prav in vam bodo všeč.
Fotografije lahko izberete sami ali pa izbor prepustite meni, kar vam je ljubše. V primeru da izbirate sami prejemte galerijo s predizborom najboljših fotografij, ki je zaščitena z geslom, katerega vam pošljem po mailu. Vi sporočite številke svojih najljubših fotografij in te so potem še obdelajo.
Seveda. Načelom obdelujem oz. Retušriam fotografije na zelonaraven način, kar mi vzame kar nekaj časa, saj je takšna obdelava bolj zahtevna kot če bi uporabila zgolj filter. Dejstvo je, da ne želim izbrisati ključnih potez obraza. In ne želim da 50 letnica deluje na fotki kot 20 letnica.... Seveda pa vam vedno lahko ustrežem in fotke obdelam bolj močno ali še manj kot običajno, le izraziti morate svojo želje vnaprej.
Seveda, če ne želite, da se vaše fotografije pojavijo na netu, me na to opozorite in lahko ste brez skrbi, da jih ne bom objavljala nikjer.
Termin lahko rezervirate preko elektronske pošte glamslam@siol.net ali preko telefonske številke 041 912 825.